ANNEKE VAN TEIJLINGEN

Contact opnemen

ANNEKE VAN TEIJLINGEN

Wilt u een scheiding aanvragen? Wilt u een betaalbare en grondige scheiding? Kunt u door de bomen het bos niet meer zien? Anneke van Teijlingen is onze scheidingsmediator in Friesland en Groningen.

Anneke van Teijlingen is MfN- Registermediator, Familiemediator en Crossbordermediator. Zij staat voor laagdrempelige, bereikbare mediation en is mediator sinds 2004. Hoewel Anneke bemiddelt bij allerlei conflicten, ligt haar focus bij de kinderen in het familierecht. Via de grote mensen probeert zij de kinderen te helpen.

Anneke heeft een achtergrond in de zorg en vindt het een uitdaging om mensen te begeleiden in het vinden van de oplossing die het beste bij die mensen en die situatie past. Anneke is tevens actief als peer reviewer bij de Mediators Federatie Nederland.

Onze mediator helpt u en uw partner om op een goede en respectvolle manier met elkaar om te gaan. Jullie problemen en wensen worden duidelijk in beeld gebracht, zodat er op een harmonische manier vorm kan worden gegeven aan een plan.DIENSTEN VAN ANNEKE VAN TEIJLINGEN

Anneke van Teijlingen begeleidt uw scheiding vanaf het eerste gesprek  waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van een omgangsregeling, ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant, die bij de rechtbank worden ingediend.

Afhankelijk van uw wensen bieden wij u de volgende diensten:

  • Begeleiden van uw scheiding, van begin tot eind of van specifieke onderdelen;
  • Oplossen van een conflict dat tijdens of na uw scheiding is ontstaan;
  • Aanpassen van eerder gemaakte afspraken;
  • Alimentatie (her)berekenen;
  • Opstellen van uw echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan;
  • Afspraken afstemmen over ouderlijk gezag, co-ouderschap, alimentatie en omgangsregeling;
  • Wij werken met een kinderpsychologe die, als u wenst, d.m.v. een kindgesprek de gedachten en wensen van uw kind helder krijgt en deze vervolgens met bijpassende handvatten met de ouders bespreekt.

Wat kost scheiden bij uw scheidingsmediator Anneke van Teijlingen?

Scheiden via onze mediator in Friesland en Groningen kan snel en voordelig. Blijft u onder de inkomensgrens, dan worden de kosten van de mediation door de Raad voor Rechtsbijstand vergoed. In dat geval betaalt u een totaalbedrag van € 53,- of € 105,- voor het hele traject. Voor informatie over de inkomensgrens en het eigen vermogen kunt u kijken bij ‘Hoeveel kost het u?’op deze website.

Doorgaans vinden er 3 tot 6 gesprekken plaats. Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. Komt u niet in aanmerking voor een toevoeging, dan bedraagt de uurprijs € 160,- ex BTW.Als Familiemediator mediator is Anneke van Teijlingen werkzaam in Friesland en  Groningen. Mail haar gerust voor meer informatie:  anneke@uwfamiliemediator.nl, of bel 06 20610349 voor een vrijblijvend gesprek.