Blogs

Niet Invullen Voor Een Ander: een filmtip voor jong en oud

Lees Meer

Als moeder van vier kinderen, waarbij de oudste tien jaar ouder is dan de jongste, is het soms even zoeken naar gezamenlijke activiteiten die we allemaal leuk vinden. De Efteling werkt altijd, maar soms wil je iets kleiners en dichterbij huis. Het zwembad kan ons allen wel bekoren en hoog in de Top 10 van […]

Alimentatie als hogere wetenschap

Lees Meer

Als mediators zijn wij verplicht om regelmatig nascholing te volgen. Natuurlijk doen wij dat niet alleen uit verplichting, maar vooral omdat wij het belangrijk vinden om met voldoende expertise en kennis onze cliënten te kunnen ondersteunen in de mediation. 

Kinderalimentatie echtscheiding

Kinderalimentatie berekenen bij echtscheiding. Hoe werkt dat?

Lees Meer

Wanneer je als ouders met je kinderen één gezin vormt, sta je er misschien niet altijd bij stil wie welke kosten maakt voor de verzorging en de opvoeding van jullie kinderen. In veel gezinnen lopen vaste lasten, gezamenlijke kosten en kosten die specifiek voor de kinderen worden gemaakt door elkaar. Hoe werkt dat, kinderalimentatie berekenen? […]

Wat er echt toe doet

Lees Meer

Ik ben mediator. Maar van oorsprong verpleegkundige. En ik kan daarmee zeggen dat ik de twee mooiste beroepen van de wereld uitoefen.

Het kan niet meer opnieuw

Lees Meer

Het thema waar bijna al onze cliënten mee worstelen is spijt. Spijt is een gezond onderdeel van een rouwproces. Maar het kan ook het leven veel minder leuk maken. Spijt komt in vele gedaanten. Spijt over het verbreken van de relatie, of juist spijt dat de relatie niet eerder verbroken is.