LISETTE VAN DER LANS

Contact opnemen

UW FAMILIEMEDIATOR LISETTE

Lisette van der Lans is een ervaren MfN-registermediator en Familiemediator. Zij heeft al vele stellen begeleid bij het uit elkaar gaan. U bent verplicht een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan bij de rechtbank in te dienen als u getrouwd of geregistreerd partner bent en minderjarige kinderen heeft. Uw Familiemediator Lisette helpt u graag bij het opstellen van deze documenten.

In een echtscheidingsconvenant legt u met uw partner afspraken vast over onderwerpen zoals het huis, de hypotheek, alimentatie, eventuele partneralimentatie, bezittingen, schulden, pensioenen en alles wat u verder wilt vastleggen.

In een ouderschapsplan maakt u afspraken over de verzorging en opvoeding van de kinderen. Hierbij komen onderwerpen zoals ouderlijk gezag, co-ouderschap, omgangsregeling en kinderalimentatie aan bod. Een scheiding is maatwerk. Daarom zal Lisette goed luisteren naar uw wensen en behoeften. En natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de kinderen. Uw Familiemediator werkt nauw samen met een kinderpsychologe die, als u dat wilt, met uw kind in gesprek gaat.

SUBSIDIE EN KOSTEN

Scheiden via Uw Familiemediator kan snel en voordelig. Blijft u onder de door de Raad voor Rechtsbijstand bepaalde inkomensgrens, dan worden de kosten van mediation door de RvR vergoed. In dat geval betaalt u een eenmalige eigen bijdrage van € 54,- of € 107,- voor het hele mediationtraject.

Nadat u de ingevulde vragenlijsten heeft teruggestuurd, stelt Lisette van der Lans de concepten op voor het ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Daarna wordt u op gesprek uitgenodigd. Eventueel volgt een 2e of 3e gesprek. Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. Indien u geen toevoeging ontvangt bedraagt het uurtarief € 165,- excl. btw. Voor informatie over de inkomensgrens kijkt u op de website van Raad voor Rechtsbijstand: Rechtsbijstand.nl.

DIENSTEN

Uw Familiemediator Lisette begeleidt uw scheiding vanaf het eerste gesprek, waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van een omgangsregeling, ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant die bij de rechtbank worden ingediend.

  • Ouderschapsplan
  • Echtscheidingsconvenant
  • Alimentatieberekeningen
  • Aandacht voor het kind in de scheiding

GRATIS EN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK MET UW FAMILIEMEDIATOR LISETTE

Bent u op zoek naar een deskundige, ervaren scheidingsmediator, vraag dan gratis en vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek aan met Lisette van der Lans. U kunt haar ook alvast een vraag stellen; u krijgt dan binnen 24 uur antwoord. Of bel voor meer informatie.

Uw Familiemediator Lisette van der Lans is werkzaam in de Duin- en Bollenstreek, de gemeente Teylingen en de regio Leiden / Den-Haag.

Mail Lisette voor meer informatie: Lisette@uwfamiliemediator.nl – of bel 06 48569460 voor een vrijblijvend gesprek.