MARGRIET DE GREEF

Contact opnemen

UW FAMILIEMEDIATOR MARGRIET

Margriet de Greef is een gespecialiseerde Familiemediator, die u op deskundige en betrokken wijze bijstaat tijdens uw scheiding. Margriet is neutraal en onpartijdig en zal veel aandacht besteden aan de vertrouwelijkheid binnen de mediation, zodat u zich allebei op uw gemakt voelt. In diverse gesprekken gaat u samen met Margriet op zoek naar de beste oplossingen en haalbare afspraken. Natuurlijk besteedt Margriet daarbij ook aandacht aan de kinderen. Zij werkt samen met een ervaren psychologe, die eventueel aan huis komt om met uw kind te praten.

Uw Familiemediator Margriet biedt u:

  • Neutraliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Onpartijdigheid
  • Een duidelijke structuur
  • Een luisterend oor zonder oordeel
  • Een onbevangen en nuchtere houding tijdens gesprekken
  • Flexibiliteit in afspraak en locatie
  • Begeleiding van uw scheiding van begin tot eind

HET ECHTSCHEIDINGSCONVENANT EN OUDERSCHAPSPLAN

Uw Familiemediator Margriet helpt u graag bij de totstandkoming van het ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant en maakt voor u de alimentatieberekeningen.

In het echtscheidingsconvenant komen alle financiële afspraken aan de orde. Het huis, de hypotheek, eventuele partneralimentatie, de verdeling van uw bezittingen, hoe u omgaat met het pensioen, de verdeling van de schulden en alle andere onderwerpen die u samen graag vastlegt.

Het ouderschapsplan bevat alle afspraken met betrekking tot de zorg voor en omgang met de kinderen. Ook de kinderalimentatie wordt hierin vermeld.

MAAK KENNIS MET MEDIATOR MARGRIET

Wilt u graag kennismaken met Uw Familiemediator Margriet de Greef? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek van een half uur krijgt u alle gelegenheid om uw vragen te stellen, zodat u weloverwogen de keuze kunt maken of u Margriet als uw mediator in wilt schakelen. Margriet heeft spreekruimtes op diverse locaties maar kan eventueel ook bij u langskomen in Woerden, Maarssen, Vianen, Krimpenerwaard, Leidsche Rijn, Lopik, IJsselstein, Montfoort, Oudewater, Nieuwegein en Houten.

https://margrietdegreef.nl/over-mij/

Mail voor een afspraak naar Margriet@uwfamiliemediator.nl – of bel 06 12327289 voor een vrijblijvend gesprek.