MARLIES TAN

Contact opnemen

UW FAMILIEMEDIATOR MARLIES

Gaat u scheiden en wilt u dit goed regelen? Vindt u een goede begeleiding belangrijk? Marlies Tan is MfN- registermediator en Familiemediator. Haar aanpak is erop gericht het gesprek tussen haar cliënten (weer) op gang te brengen, zodat er ruimte ontstaat om vanuit gezamenlijke belangen tot oplossingen te komen.

Marlies is als mediator werkzaam in Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Aalsmeer, Alphen a/d Rijn, Diemen, Weesp, Ouder-Amstel, de gemeente Ronde Venen en delen van Amsterdam.

WAT KOST EEN SCHEIDING?

Marlies is ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en kan op basis van een toevoeging (echt)scheidingen begeleiden. Wanneer u onder de inkomensgrens blijft, betaalt u alleen een eenmalige eigen bijdrage van € 54,- of € 107,-. Wanneer u geen recht heeft op subsidie, geldt het uurtarief van € 165,- excl. btw. Raadpleeg de website www.rechtsbijstand.nl voor meer informatie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Zoekt u een deskundige en betrokken mediator voor uw scheiding in de regio Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht of Aalsmeer? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Uw Familiemediator marlies is werkzaam in Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Aalsmeer en omstreken.

Mail voor meer informatie naar Marlies@uwfamiliemediator.nl of bel 06 83225361 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.