Onze mediators

Contact opnemen

ANNEKE VAN TEIJLINGEN | MFN- REGISTERMEDIATOR | CROSSBORDERMEDIATOR | FAMILIEMEDIATOR

Anneke van Teijlingen is MfN- Registermediator, Familiemediator en Crossbordermediator. Zij staat voor laagdrempelige, bereikbare mediation en is mediator sinds 2004. Hoewel Anneke bemiddelt bij allerlei conflicten, ligt haar focus bij de kinderen in het familierecht. Via de grote mensen probeert zij de kinderen te helpen.

Anneke heeft een achtergrond in de zorg en vindt het een uitdaging om mensen te begeleiden in het vinden van de oplossing die het beste bij die mensen en die situatie past. Anneke is tevens actief als peer reviewer bij de Mediators Federatie Nederland.

Als Familiemediator is Anneke werkzaam in Friesland en Groningen. Mail haar gerust voor meer informatie – Anneke@uwfamiliemediator.nl – of bel 06 20610349 voor een vrijblijvend gesprek.

LISETTE VAN DER LANS | MFN- REGISTERMEDIATOR | ARBEIDSMEDIATOR | FAMILIEMEDIATOR

Lisette van der Lans is MfN- Registermediator en Familiemediator en legt zich met name toe op de familiemediations, waaronder (echt)scheidingen, omgangsregelingen en ouderschapsplannen. Lisette’s belangrijkste drijfveer is orde te scheppen in de chaos waarin ouders en kinderen zich in een verdrietige situatie als een scheiding vaak bevinden.

Lisette besteedt veel aandacht aan veiligheid en vertrouwelijkheid en probeert zo een sfeer te creëren waarin partijen opnieuw met elkaar in contact kunnen komen en naar elkaar leren luisteren. Onder het motto ‘Trouwen doe je samen, maar scheiden ook’ is het haar streven cliënten door middel van mediation tot een bevredigende en uitvoerbare oplossing van de kwestie te laten komen. Daarbij nemen de kinderen een centrale plaats in. Hun belangen zullen altijd voorop staan en de stem van het kind krijgt een plek in de afspraken in het ouderschapsplan.

Als Familiemediator is Lisette werkzaam in de Duin- en Bollenstreek, de gemeente Teylingen en de regio Leiden / Den-Haag. Mail haar gerust voor meer informatie – Lisette@uwfamiliemediator.nl – of bel 06 48569460 voor een vrijblijvend gesprek.

VALERIE GOUDRIAAN | MFN- REGISTERMEDIATOR | FAMILIEMEDIATOR

Valerie Goudriaan is MfN-Registermediator en Familiemediator en gespecialiseerd in echtscheidingen. Zij is van oorsprong juriste en kent de kaders waarbinnen cliënten afspraken dienen te maken wanneer zij uit elkaar gaan. Ze begeleidt haar cliënten door alle facetten van de echtscheiding, van A(limentatie) tot Z(orgregeling).

Valerie weet uit ervaring dat een juridische procedure lang niet altijd een bevredigende uitkomst biedt voor haar cliënten. Dit geldt in het bijzonder voor scheidingssituatie waar (minderjarige) kinderen bij betrokken zijn. De overgang van partners naar ouders gaat vaak gepaard met gevoelens van onzekerheid en onveiligheid, wat een bron vormt voor conflicten. Valerie biedt haar cliënten in deze situatie een vertrouwelijk, luisterend oor en besteedt aandacht aan de onderlinge communicatie. Op die manier stelt Valerie cliënten in staat om tot constructieve en werkbare oplossingen te komen met het oog op de toekomst. Deze oplossingen worden vervolgens opgenomen in een ouderschapsplan en een convenant. Valerie maakt daarnaast inzichtelijke alimentatieberekeningen.

Naast haar werk als familiemediator zet Valerie zich in als buurtbemiddelaar binnen de gemeente Alkmaar.

Uw Familiemediator Valerie Goudriaan is werkzaam in de regio Noord-Holland (gemeenten Bergen, Koggenland, Heerhugowaard, Langedijk, Castricum, Heemskerk, Heerhugowaard, Castricum, Heiloo, Schagen en Den Helder). Mail haar gerust voor meer informatie: valerie@uwfamiliemediator.nl - of bel 06 22667701 voor een vrijblijvend gesprek.