Scheidingsmediator in Haarlem

Woont in de regio Haarlem en gaan u en uw (ex)partner uit elkaar? Een scheiding betekent meer dan alleen het einde van een huwelijk, samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap. Het betekent ook dat het gezinsleven op zijn kop staat, dat er vele afspraken gemaakt moeten worden over de financiën en het huis bijvoorbeeld. En wanneer u kinderen heeft, scheiden zij met u mee. Natuurlijk wilt u hen ook alle aandacht geven die zij in deze moeilijke tijd nodig hebben. Lisette van der Lans is in Haarlem werkzaam als scheidingsmediator. Zij heeft oog voor alles wat er op uw pad komt, en begeleidt u om er samen uit te komen. Met heldere en realistische afspraken, waar iedereen mee verder kan. Lisette van der Lans is gespecialiseerd in scheidingen en heeft al vele stellen begeleid. Zij helpt ook u graag.

Scheiden in Haarlem

Scheiden met behulp van Lisette van der Lans, uw gespecialiseerde mediator in Haarlem, kan op korte termijn en tegen een zeer redelijk tarief worden uitgevoerd. Uw scheidingsmediator staat u graag bij in deze moeilijke periode waarin er zoveel op uw afkomt. Het einddoel van de mediation is in de meeste gevallen een door u beiden goedgekeurd echtscheidingsconvenant en/of ouderschapsplan, waarin alle afspraken omtrent de kinderen en de verdeling van de financiën staan vastgelegd. Ook zal Lisette voor u de alimentatie berekenen. Lisette is een ervaren scheidingsmediator die u graag bijstaat gedurende het complete traject.

Gratis kennismakingsgesprek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een familiemediator helpt u met

 • Hulp bij het oplossen van een conflict dat tijdens of na de scheiding ontstaan is
 • Begeleiden van de scheiding, van het begin tot eind of alleen specifieke onderdelen
 • Gemaakte afspraken veranderen
 • (Her)berekenen van de alimentatie, zodat u inzicht krijgt in de financiële na de scheiding
 • Maken van een ouderschapsplan of echtscheidingsconvenant
 • Kindgesprek met een kinderpsychologe
 • Maken van afspraken over ouderlijk gezag, alimentatie, co-ouderschap en omgangsregeling

Meer over Uw Familiemediator

Uw Familiemediator werkt uitsluitend met MfN-registermediators. Onze mediators scheppen orde in de chaos waarin ouders en kinderen zich tijdens een scheiding bevinden. Want de kinderen scheiden namelijk mee. Daarom wordt in het traject ook, in overleg met u, aandacht besteed aan de kinderen. Vaak wordt er een kindgesprek gevoerd, waarbij de stem van het kind wordt vertaald naar de ouders. De mediators van Uw Familiemediator werken niet alleen in de buurt van Haarlem, maar door het hele land. Als u een mediator nodig heeft, is het natuurlijk van belang dat u iemand vindt bij u in de buurt. Zodat u snel en niet te ver van huis vakkundige begeleiding kunt vinden. Als u een laag inkomen heeft, dan kunt u misschien gebruik maken van gesubsidieerde rechtsbijstand. Wanneer u onder de door de Raad voor Rechtsbijstand vastgestelde inkomensgrens blijft, worden de kosten van de mediation vergoed. Het volledige traject kost u dan eenmalig €54,- of €107,-. Uw scheidingsmediator Lisette kijkt graag samen met u of u voor subsidie in aanmerking komt.

Waarom kiezen voor Uw Familiemediator?

 • Laagdrempelig
 • Korte en effectieve trajecten
 • Afspraken thuis of dicht bij huis
 • Voordelig, met subsidie mogelijkheid
 • Alles onder één dak
 • Flexibiliteit
 • Ontzorging van A tot Z

Contact met Uw Familiemediator

Wilt u de hulp inschakelen van Lisette van der Lans, uw ervaren mediator in Haarlem? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, zodat u uw situatie kunt bespreken.

U kunt ook bij een van onze mediators terecht voor scheidingsmediation in Hoofddorp of scheidingsmediation in Alkmaar.