Op zoek naar een scheidingsmediator in Purmerend?

Woont u in de buurt van Purmerend en komen u en uw toekomstige ex-partner maar niet tot afspraken waarmee u uw scheiding naar tevredenheid kunt regelen? Dan is het verstandig om een scheidingsmediator in de arm te nemen die u begeleidt bij alles wat er bij een scheiding komt kijken.
Scheidingsmediator Madelon Wouters biedt graag de helpende hand die u nodig heeft. Madelon heeft alle kennis en de nodige ervaring in huis om samen met u naar oplossingen te zoeken op het gebied van de financiën, de verdeling en de kinderen. Met duidelijke, haalbare afspraken waar het hele gezin mee verder kan.

Hulp bij scheiden in Purmerend

Madelon Wouters is een deskundige en ervaren scheidingsmediator die werkt in Purmerend en omgeving. Zij is MfN-registermediatior, Familiemediator en Fiscaal Jurist. Zij zal u vanaf het allereerste gesprek dat u samen voert, begeleiden. Van het opstellen van een omgangsregeling met de kinderen tot het op papier zetten van het echtscheidingsconvenant en het maken van de alimentatieberekeningen. Madelon begeleidt u gedurende het complete traject.

Gratis kennismakingsgesprek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Scheidingsmediator in Purmerend biedt u:

 • Begeleiding van en bemiddeling bij de scheiding, van het begin tot eind of alleen specifieke onderdelen
 • herziening van eerder gemaakte afspraken
 • (Her)berekenen van de alimentatie, zodat u inzicht krijgt in de financiële na de scheiding
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant
 • Kindgesprek met een deskundige ontwikkelingspsychologe
 • begeleiding bij het maken van afspraken over ouderlijk gezag, alimentatie, co-ouderschap en omgangsregeling

Over de scheidingsmolen

De Scheidingsmolen werkt uitsluitend met MfN-registermediators. Onze mediators scheppen orde in de chaos waarin ouders en kinderen zich tijdens een scheiding bevinden. Want de kinderen scheiden namelijk mee. Daarom wordt in het traject ook, in overleg met u, aandacht besteed aan de kinderen. Vaak wordt er een kindgesprek gevoerd, waarbij de stem van het kind wordt vertaald naar de ouders. De mediators van de Scheidingsmolen werken niet alleen in de buurt van Purmerend, maar door het hele land. Als u een mediator nodig heeft, is het natuurlijk van belang dat u iemand vindt bij u in de buurt. Zodat u snel en niet te ver van huis vakkundige begeleiding kunt vinden. Als u een laag inkomen heeft, dan kunt u misschien gebruik maken van gesubsidieerde rechtsbijstand. Wanneer u onder de door de Raad voor Rechtsbijstand vastgestelde inkomensgrens blijft, worden de kosten van de mediation door deze raad vergoed. Het volledige traject kost u dan eenmalig €54,- of €107,-. Uw scheidingsmediator Madelon kijkt graag samen met u of u voor subsidie in aanmerking komt. Wilt u alvast zelf een kijkje nemen? Hier ziet u de voorwaarden. Madelon Wouters van de Scheidingsmolen helpt u snel, deskundig en voordelig.

Waarom hulp vragen van De Scheidingsmolen?

 • Laagdrempelig
 • Korte maar effectieve trajecten
 • Afspraken thuis of dicht bij huis
 • Voordelige trajecten, met subsidie mogelijkheid
 • Alles onder één dak
 • Ontzorgend

De Familiemediator is als familie mediator werkzaam in Leidsche Rijn, Mijdrecht, Alphen aan den Rijn, Uithoorn, Woerden, Utrecht, Amstelveen en Alkmaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.