Scheidingsmediator nodig in Leeuwarden?

Woont u in Leeuwarden of omgeving en gaat u scheiden? Dan kunt u de hulp van een ervaren scheidingsmediator goed gebruiken. Anneke van Teijlingen heeft sinds 2004 al vele stellen begeleid bij het uit elkaar gaan. Zij weet als geen ander hoe moeilijk het is om in deze verdrietige en verwarrende periode belangrijke beslissingen te moeten nemen. U en uw ex-partner hebben niet altijd dezelfde belangen en dat het lastig om samen tot een oplossing te komen. En heeft u kinderen, dan hebben ook zij de nodige aandacht nodig. De kinderen scheiden immers met u mee. Anneke van Teijlingen, uw mediator in Leeuwarden, heeft niet alleen oog voor u, maar ook voor de kinderen. Zij helpt u graag bij het maken van duidelijke en haalbare afspraken.

Scheidingsmediator

Uw scheidingsmediator in Leeuwarden biedt u:

  • Laagdrempeligheid
  • Korte en effectieve trajecten
  • Afspraken thuis of dicht bij huis
  • Voordelig tarief, met subsidie mogelijkheid
  • Alles onder één dak
  • Ontzorging van A tot Z

Gratis kennismakingsgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden in Leeuwarden

Uw scheidingsmediator in Leeuwarden Anneke van Teijlingen, besteedt tijd en aandacht aan de communicatie tussen u beiden en probeert ervoor zorgen dat u en uw ex-partner naar elkaar luisteren om zo samen tot haalbare oplossingen te komen. Zij is uiteraard volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van scheiden. Het einddoel van de mediation is in de meeste gevallen een door u beiden goedgekeurd echtscheidingsconvenant en/of ouderschapsplan, waarin alle afspraken omtrent de kinderen en de verdeling van de financiën staan vastgelegd. Ook zal Anneke voor u de alimentatie berekenen. En uiteraard komt alles wat u samen verder nog van belang vindt aan bod. Anneke is een ervaren scheidingsmediator die u graag bijstaat gedurende het complete traject.

Over Uw Familiemediator

UwFamiliemediator werkt uitsluitend met MfN-registermediators. Onze mediators scheppen orde in de chaos waarin ouders en kinderen zich tijdens een scheiding bevinden. Want de kinderen scheiden namelijk mee. Daarom wordt in het traject ook, in overleg met u, aandacht besteed aan de kinderen. Vaak wordt er een kindgesprek gevoerd, waarbij de stem van het kind wordt vertaald naar de ouders. De mediators van UwFamilieMediator werken niet alleen in de buurt van Leeuwarden, maar door het hele land. Als u een mediator nodig heeft, is het natuurlijk van belang dat u iemand vindt bij u in de buurt. Zodat u snel en niet te ver van huis vakkundige begeleiding kunt vinden. Als u een laag inkomen heeft, dan kunt u misschien gebruik maken van gesubsidieerde rechtsbijstand. Wanneer u onder de door de Raad voor Rechtsbijstand vastgestelde inkomensgrens blijft, worden de kosten van de mediation door deze raad vergoed. Het volledige traject kost u dan eenmalig €54,- of €107,-. Uw scheidingsmediator Anneke kijkt graag samen met u of u voor subsidie in aanmerking komt. Wilt u alvast zelf een kijkje nemen? Hier ziet u de voorwaarden. Anneke van Teijlingen van UwFamilieMediator helpt u snel, deskundig en voordelig.

Contact met Uw Familiemediator

Wilt u de hulp inschakelen van een mediator die werkzaam is in de regio Leeuwarden? Of wilt u een vraag stellen of uw situatie bespreken? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met Anneke. Stuur een mail of vul het contactformulier in.

U kunt ook bij een van onze mediators terecht voor scheidingsmediation in Utrecht of scheidingsmediation in Amstelveen.