Scheidingsmediator in Leiden

Een scheiding is een emotioneel proces dat veel veranderingen met zich meebrengt. Bent u op zoek naar een scheidingsmediator in Leiden? De mediators van Uw Familiemediator bieden u graag de juiste begeleiding bij uw scheiding. Uit elkaar gaan na een huwelijk of een geregistreerd partnerschap, of de relatie verbreken wanneer u al samenwoont, kan emotioneel flink zijn tol eisen. Hierom is een scheidingsmediator onmisbaar gedurende dit ingewikkelde proces.

Mediators bij Uw Familiemediator

Onze mediator helpt u en uw partner om op een goede en respectvolle manier met elkaar om te gaan. Jullie problemen en wensen worden duidelijk in beeld gebracht, zodat er op een harmonische manier vorm kan worden gegeven aan een plan.

Gratis kennismakingsgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw scheidingsmediator in Leiden

U maakt een zware periode door en uw leven wordt even flink door elkaar geschud. Een scheiding is zwaar maar toch zullen er allerlei afspraken gemaakt moeten worden. Dat kan een moeizaam proces zijn in zo’n emotionele periode, zeker als u op oorlogspad met uw (ex-)partner ligt. Vaak loopt het maken van afspraken over zaken als alimentatie en omgangsregelingen dan op niets uit. Dat is waar onze scheidingsmediator in beeld komt.

Lisette van der Lans is uw scheidingsmediator in Leiden. Als MfN-Registermediator en Familiemediator werkt Lisette veel met echtscheidingen, omgangsregelingen en ouderschapsplannen.

Ondersteuning van een mediator

Lisette is uw betrouwbare scheidingsmediator in Leiden. Door haar ruime ervaring en specialisme in echtscheidingen, weet zij uw traject op de juiste manier te begeleiden. Lisette is op de hoogte van vrijwel alle aspecten rondom een echtscheiding of het verbreken van een geregistreerd partnerschap; tevens houdt zij de communicatie tussen u en uw ex-partner respectvol op gang.

De belangrijkste drijfveer voor Lisette is het creëren van orde in de chaos waarin ouders en kinderen zich bevinden in een dergelijke situatie. Zij wil iedere gezin aan een mooie en nieuwe toekomst helpen. Door Lisette als uw familiemediator in te schakelen bespaart u uzelf veel frustraties, tijd en tevens geld.

Wat kunt u verwachten van Uw Familiemediator

Door middel van bemiddeling wordt de communicatie tussen u en uw (ex-)partner in goede banen geleid. Doordat Lisette zich als neutrale en onafhankelijke tussenpartij opstelt, zal het maken van afspraken een stuk soepeler gaan. Zo kan sneller tot een compromis gekomen worden waar beide partijen zich in kunnen vinden. Van Lisette kunt u het volgende verwachten:

  • Het oplossen van conflicten die ontstaan zijn tijdens de scheiding
  • Het begeleiden van uw scheiding van A tot Z
  • Het aanpassen van eerdere afspraken
  • Opstellen van een ouderschapsplan en (her)berekenen van alimentatie
  • Het afstemmen van afspraken over ouderlijk gezag, co-ouderschap en omgangsregelingen
  • De mogelijkheid om een kinderpsycholoog te betrekken in het proces.

Over Uw Familiemediator

Uw Familiemediator biedt u begeleiding bij uw echtgescheiding voor een aantrekkelijke prijs. Wij zijn in staat om u snel te helpen en hanteren korte communicatielijnen, om te allen tijde in contact te blijven. Onze professionele en ervaren mediators hebben ruime ervaring in hun vakgebied en helpen u om uw scheiding in goede banen te leiden. Zo kunt u onze scheidingsmediator in Leiden inschakelen tegen een schapelijke prijs, zeker wanneer u in aanmerking komt voor subsidie.

Wat kost een mediation?

Scheiden kan een flink prijskaartje met zich meebrengen. Dit zal zeker zo zijn wanneer u een advocaat met een hoge uurloon besluit in te schakelen. Hoewel een dergelijke advocaat zijn best doet om uw belangen zo goed als mogelijk te behartigen, bent u veel goedkoper uit met uw scheidingsmediator in Leiden. Wij bieden u de mogelijkheid om op een betaalbare manier uw scheiding te regelen. Zo maken wij mediation bij het scheiden voor iedereen toegankelijk.

Indien uw inkomen mogelijk niet toereikend genoeg is om een mediator te betalen, komt u wellicht in aanmerking voor een vergoeding van de Raad voor de Rechtsbijstand. Is dit het geval, dan dient u enkel nog een eigen bijdrage zelf te betalen. Dat is een eenmalig bedrag van €54,- of €107,-. Ons standaardtarief is €165 excl btw per uur. De gesprekken met uw scheidingsmediator duren doorgaans 1,5 uur. Over het algemeen is een enkel gesprek voldoende, al komt het voor dat een nadere afspraak nodig is.

Contact met Uw Familiemediator

Woont u in de omgeving van Leiden, wilt u proberen om er samen met uw ex-partner uit te komen en kunt u de hulp goed gebruiken? Vraag dan gerust een gratis vrijblijvend gesprek aan. Voor wie het ook liever zonder advocaat aanpakt, staan wij met mediation in Leidenvoor u klaar.

U kunt ook bij een van onze mediators terecht voor scheidingsmediation in Utrecht of scheidingsmediation in Amstelveen.