VALERIE GOUDRIAAN

Contact opnemen

UW FAMILIEMEDIATOR VALERIE

Valerie Goudriaan begeleidt uw scheiding vanaf het eerste gesprek, waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van een omgangsregeling, ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant die bij de rechtbank worden ingediend. Ook verzorgt zij uw alimentatieberekeningen.

Valerie weet uit ervaring dat een juridische procedure lang niet altijd een bevredigende uitkomst biedt voor haar cliënten. Dit geldt in het bijzonder voor scheidingssituatie waar (minderjarige) kinderen bij betrokken zijn. De overgang van partners naar ouders gaat vaak gepaard met gevoelens van onzekerheid en onveiligheid, wat een bron vormt voor conflicten. Valerie biedt haar cliënten in deze situatie een vertrouwelijk, luisterend oor en besteedt aandacht aan de onderlinge communicatie. Op die manier stelt Valerie cliënten in staat om tot constructieve en werkbare oplossingen te komen met het oog op de toekomst. Deze oplossingen worden vervolgens opgenomen in het ouderschapsplan en convenant.

Uw Familiemediator werkt nauw samen met een kinderpsychologe die, als u wenst, met uw kind in gesprek gaat.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK MET VALERIE GOUDRIAAN

Vraag een vrijblijvend en kosteloos telefonisch kennismakingsgesprek aan met Valerie Goudriaan, of stel haar direct uw vraag. U krijgt dan binnen 24 uur antwoord. U kunt Valerie ook bellen voor meer informatie.

Uw Familiemediator Valerie is werkzaam in de regio Noord-Holland (gemeenten Bergen, Koggenland, Heerhugowaard, Langedijk, Castricum, Heemskerk, Heerhugowaard, Castricum, Heiloo, Schagen en Den Helder).

Mail Valerie voor meer informatie: Valerie@uwfamiliemediator.nl – of bel 06 22667701 voor een vrijblijvend gesprek.